- un pui
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 felie telina
- 2 galbenusuri
- sare de lamaie
- 50g orez
- patrunjel verde.
Asa arata legumele mele ...dupa tocare!
Orezul il fierb separat.
Se spala puiul , se taie bucati si se pune la fiert in apa rece.
In putin ulei se pun legumele la calit, dar nu se lasa decat 5 minute.
Prima apa in care a fiert puiul se arunca si se pune puiul la fiert in 2-3 l apa rece fara pulpe.
Se aduaga si legumele calite si se lasa la fiert.
Cand carnea a fiert bine se adauga si orezul, prefiert inainte.
Intr-un bol se bat galbenusurile bine,peste care se adauga 3-4 polonice de ciorba si se bate bine sa nu se branzeasca.
Acest amestec se toarna in oala cu ciorba incet si amestecand continuu.
Apoi se adauga sarea de lamaie , se sareaza dupa gustul fiecaruia si se adauga patrunjelul tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu